Només queden 74 dies

Qui ho organitza

La cavalcada de Reis d'Igualada des dels seus orígens ha estat organitzada per una entitat privada oferint el sentit de la festa a tota la ciutat, sigui quina sigui la seva manera de pensar, compta amb l'ajuda de particulars, voluntaris, altres entitats, indústries, comerços i amb el suport de l'Ajuntament d'Igualada .

De l'any 1899 i fins al 1936 va ser el Centre Catòlic, fent front als diferents estats polítics i de pensament, qui es va encarregar d'organitzar la festa.

Els primers anys des del 1941 està organitzada pel “Centro Nacional y Acción Católica” i anys més tard és la Comissió Organitzadora de la Cavalcada dels Reis qui en té cura.

L'any 1999 la Comissió de la Cavalcada dels Reis d'Igualada es reforça com a estructura interna i d'organització creant la “Fundació Privada Reis d'Igualada”, adaptant la festa als temps actuals però mantenint sempre el mateix sentit:

Comissió Cavalcada dels Reis d'Igualada, F.P.
Que no faltin regals per a ningú

 

Actualitzacions a la Festa
La Festa dels Reis d'Igualada, és una Festa tradicional que any rere any es va adaptant als nous temps, aconseguint que, tot i mantenint el seu esperit, cada generació d'igualdins se la ...
Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada