Només queden 52 dies

Els reis mags

Reis Mags d´Igualada 2019 - Foto: Manel Caballé
Reis Mags d´Igualada 2019 - Foto: Manel Caballé

Els tres Reis d'Orient, quan la nit de cada 5 de gener visiten les ciutats del món, repartint milers i milers de joguines, ho fan perquè estan convençuts que tenir un regal aquesta nit, independentment de si és el més esperat, si es el més gran o si són molts, el que més importància té és que omple d'il·lusió petits i grans.

Aquesta il·lusió que veuen en les vostres cares, els recorda la satisfacció que van sentir quan seguint l'estel arribaren a Betlem i oferiren els presents al nen Jesús.

Melcior, Gaspar, Baltasar i jo, el patge Faruk, sabem que en el moment en què arribem els patges a casa vostra, es desencadenen les emocions de tota la família, perquè tan important és rebre un regal com el fet de preparar aquesta visita amb la il·lusió que ho veniu fent a Igualada des de fa ja més de cent anys.

Els meus senyors em comenten sovint que els agrada molt venir a Igualada, passejar-se pels carrers de la vostra ciutat amb aquestes lluminoses carrosses , vestint els elegants vestits que els oferiu. I potser, perquè, com que aquí teniu la sort de poder-nos veure en persona a casa vostra, viviu la nit de Reis d'una manera més intensa que en altres contrades.

Us animem a seguir gaudint de la festa amb motiu de la nostra presència.

  
Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada