Només queden 49 dies

El patge Faruk

Sóc el patge Faruk, l'emissari dels tres Reis d'Orient a Igualada.

Dono la benviguda i convido a tothom a visitar aquest espai, on hi podreu trobar tota la informació sobre els diferents actes de la gran festa que s'organitza a la ciutat, amb motiu de l'arribada dels meus senyors, Melcior, Gaspar i Baltasar.

Logo patge Faruk
M'agradaria que sigui útil per als igualadins i per a totes les persones que viuen o han viscut la festa de Reis d'Igualada; un d'aquells dies que queden per sempre gravats a la memòria.

Recordeu que arribo cada 28 de desembre, amb il·lusió i ganes de retrobar-me de nou amb vosaltres, i que seré a la comarca per ajudar, si cal, a millorar la vostra conducta fins a la màgica nit del 5 de gener quan arriben Ses Majestats.

Arribo a Igualada des de l'any 1943, convidat per un bon igualadí, el Sr. Lluís Valls . Com a emissari dels meus senyors els Reis d'Orient, la meva arribada, acompanyat de molts patges, cada dia 28 de desembre serveix per a recordar-vos que Ses Majestats ja estan arribant i donar-vos alguns consells del que més ens agrada, a nosaltres i als vostres familiars, pares, avis, tiets...

Per tal de poder fer bé la meva feina, porto dos llibres, un de blanc i un altre de negre. En el blanc aniré anotant tots els nens que tenen un bon comportament. No cal dir, perquè ja us ho imagineu, qui apuntaré al negre, oi? Doncs sí, hi apunto a tots els qui tenen alguna cosa a millorar. Però com que el meu objectiu és que tothom pugui tenir el seu regal la nit de Reis, els qui facin cas de les meves observacions, els aniré canviant de llibre.

Turbant patge Faruk
La millor manera que teniu per saber el que ens agrada als Reis, és preguntant als vostres pares i avis. Sempre els heu de fer cas. Amb alguns de vosaltres parlaré per la Ràdio amiga , indicant el que heu de millorar, i a tots us veuré el dia 1 de gener, quan em porteu La Carta als Reis amb les coses que demaneu.

A Igualada i comarca, l'Anoia, des de sempre m'estimeu i acolliu molt bé. Em sento molt orgullós de poder venir cada any i recordo també amb tendresa les sensacions de retrobar-me amb els avis de la Llar del Sant Crist i d'altres residències, en veure com la cara se'ls il·lumina com la d'un infant.

M'agrada molt quan a la meva entrada, sento aquest himne amb lletra de Lluís Valls, que em va compondre el mestre Joan Just l'any 1953 i que la majoria de vosaltres us sabeu de memòria.

Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada