Només queden 52 dies

Prepara la carta als reis

La carta que més ajuda els Reis d'Igualada.

Patges amb cartes


Per poder-nos comunicar amb altres persones llunyanes ho fem de manera escrita, gràfica, electrònicament, etc.

Els infants, per comunicar-se amb els ambaixadors reials, ho fant a través meu, el Patge Faruk, i fan servir una carta en la qual els expliquen com ha estat el seu comportament durant l'últim any i el que voldrien rebre a canvi d'aquest bon comportament. Per això l'entitat organitzadora de la Cavalcada edita cada any un model de carta exclusiu per col·laborar amb la Festa i que la mainada pugui explicar els seus anhels i desitjos.

El dia 1 de gener, al matí, els nens i les nenes, acompanyats de pares, altres germans i familiars, em lliuren personalment i d'un a un aquesta carta i jo com a ambaixador de SS. MM. els Reis d'Orient, els hi fare arribar. Per fer que l'espera sigui més distreta, mentre quitxalla i familiars fan la cua per ser rebuts, una munió de patges parlen amb ells i els donen els consells necessaris per millorar el seu comportament.

Cartes rebudes

Com a Patge Faruk, mantinc una conversa personal amb cadascun d'ells i elles per saber el seu comportament, estudis,... i poder-los corregir en el decurs dels dies que falten per a l'arribada de SS.MM. els Reis d'Orient i poder d'aquesta manera organitzar l'arribada dels patges a les llars.

Per tal de poder recordar aquesta trobada, s'entrega a cada infant una auca amb dibuixos i rodolins d'autors anoiencs, inèdita cada any. També reben llaminadures dels patges i alguns obsequis d'empreses col·laboradores.

Podeu trobar aquesta carta a llibreries i altres comerços.

 

Història de la carta
L'origen de la carta als Reis en la nostra festa va estretament lligat a la primera Cavalcada. Ja en la primera Crida, l'any 1898, en fa referència: “Apa, ...
Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada