Només queden 52 dies

Ja arriben els regals

Patge pujant amb un regal


Sens dubte, un dels trets diferencials més importants de la Cavalcada de Reis d'Igualada és el repartiment de regals a domicili. Des d'un bon començament, la munió de patges que segueixen els Tres Reis comencen a repartir els esperats presents. Allà on és possible, ho fan amb les vistoses escales de color. No cal dir quina és la sorpresa dels infants i, dels no tan infants, en veure els reials personatges enfilant-se al balcó, des d'on acaben de veure passar Ses Majestats.

Una vegada acabada la Cavalcada, els patges s'enfilen en els camions que precedeixen la comitiva i en poc més de dues hores reparteixen a la resta de la ciutat els aproximadament 2.300 paquets, dels quals actualment, per fortuna, una minoria són de donatiu.

Per tal que això sigui posible, cal molta organització i un gran treball d'equip per recepcionar i classificar tots els paquets que la ciutat ens confia. Des de l'any 1986 la informàtica facilita aquesta tasca tan necessària. El sistema informàtic de la comissió té la ciutat dividida en districtes i a cada districte s'assigna un o més camions en funció dels paquets a repartir.

A cada un d'aquest camions, facilitats per empresses de la comarca, hi ha un responsable de la Comissió, per tal d'organitzar correctament el repartiment.

Magatzem reial

Qui vulgui viure a casa seva la presència de Patges, només cal que porti els paquets que desitgi al lloc indicat per la Comissió.

Patges descarregant paquets del camió

Allà li ompleneran l'etiqueta per enganxar al paquet amb el nom del nen i l'adreça, -en rebrà una còpia amb el número de paquet i les dades anotades per poder verificar que són correctes- i el paquet es classificarà segons el districte assignat al seu domicili. Per cada paquet entregat vindrà un Patge.

Per tal de col·laborar en les moltes despeses de la festa, es cobra un import per paquet, que pot variar en funció de la mida o pes.

Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada