Only they remain 43 days

Missatge any 2009

Reis d'Igualada 2009

 

Illustríssim Sr. Alcalde, autoritats, nens i nenes, pares i mares, igualadins, comarcans i forans.

Nosaltres, els Reis Melcior, Gaspar, i Baltasar, hem tornat a Igualada, hem tornat seguint l´estrella, la mateixa estrella que fa molts anys vam començar a seguir i ens va guiar fins a la cova de Betlem, i que ara, any rere any ens porta a aquesta ciutat. A aquesta meravellosa ciutat d´Igualada

Hem vingut carregats no només de paquets. Venim carregats de bons desitjos i d´il·lusions, que volem compartir i repartir a tots vosaltres.

Venim contents, com cada any, per la rebuda que ens feu i per poder-vos portar tota la il·lusió i esperança que ens heu demanat.

Ja a l´entrada d´Igualada i passant pels carrers d´aquesta ciutat fins arribar aquí hem vist els ulls dels infants espurnejant d´il·lusió i alegria. Hem vist els ulls dels pares i avis contents de veure com els més menuts somreien i miraven l´arribada de tota la nostra comitiva, la vistositat de les nostres carrosses i dels nostres patges.

Ara, seguirem fins al capdamunt de la Rambla acompanyats d´aquest centenars de patges que després es repartiran per tot Igualada junt amb els camions plens de joguines. No us impacienteu! Arribarem a totes les cases i us portarem quasi bé tot el que heu demanat, però abans deixeu-nos que us donem uns quants consells encara que, el Patge Faruk, que ja fa dies que està amb vosaltres, us ha aconsellat i corregit per poder, avui i sempre, ser bons minyons.

Nens i nenes: estimeu als pares i germans. Estimeu als avis, als mestres, als amics i a aquells que encara no ho son.

Estudieu i treballeu molt. L´educació i la cultura és la millor cosa que us poden donar els vostres pares. Cal que els nens i nenes, i els joves, l´aprofiteu i procureu aprendre d´allò més. Recordeu que el futur esdevindrà segons vosaltres vulgueu.

Penseu també en els més febles i desvalguts.

No oblideu, tampoc, respectar i estimar la vostra ciutat. No malbarateu les coses, no embruteu els carrers, ni els espais públics com són els parcs i els jardins d´Igualada. Sigueu respectuosos a tot i a tothom. Gaudiu de tot allò que teniu al vostre abast i conserveu-lo, perquè tothom ho pugui utilitzar i sentir-se´n orgullós.

Pares i avis: ensenyeu a estimar als vostres fills i nets. Penseu que cada dia els hi poseu a les seves mans el futur d´aquest món.

Ensenyeu-els-hi a estimar i conviure amb altres races i colors.

Ensenyeu-els-hi a fer cada dia un món millor ple d´esperança i solidaritat.

Ensenyeu-els-hi a viure cada dia en pau i llibertat.

Estimats nens i nenes, joves i grans. L´any que ve tornarem, si Déu vol, però mentrestant, que la il·lusió d´aquesta màgica nit no s´esvaeixi. Que tots els presents amb els que avui sereu obsequiats us agradin. I que l´alegria i la felicitat omplin a vessar els vostres cors i les vostres llars.

Us ho desitgen: MELCIOR, GASPAR I BALTASAR

(Autor: Joan Farrés i Florensa)

 

 

Registration to receive newsletter
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Legal disclamer  |  Credits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada