Només queden 74 dies

Missatge any 2007

 

Reis d'Igualada 2007

 

Molt Il·lustre senyor alcalde i distingides autoritats, nens i nenes d´Igualada i de la comarca d´Anoia i a tots aquells que heu vingut a rebre´ns: Molt bona nit a tots.

 

He estat designat pels meus estimats amics Melcior i Gaspar per fer de portaveu i adreçar-vos unes paraules que hem preparat conjuntament.

 

Un any més hem seguit l´estel que ens ha guiat fins aquesta estimada ciutat, per poder compartir amb vosaltres la il·lusió d´aquesta nit màgica.

 

Ens sentim molt contents i agraïts per l´esplendorosa acollida que ens dispenseu cada any en aquesta nit tan esperada per vosaltres.

 

En primer lloc volem agrair les paraules de benvinguda que en nom de tota la ciutat ens ha adreçat el vostre alcalde. Som aquí per complir amb el nostre deure de fer-vos feliços a vosaltres, nens i nenes d´Igualada, de la comarca i tots aquells que avui ens heu vingut a rebre. I també a vosaltres, que ja sou més grans, però que també vàreu ser infants i guardeu un bell record de les nits com aquesta.

 

Us portem moltes joguines, perquè us les heu guanyat. El patge Faruk ens ha explicat amb tot detall la gran rebuda que li vàreu fer el passat dia 28 al Pavelló de les Comes. També us he de dir que els tres Reis hem tingut molta feina, perquè hem llegit una per una totes les cartes que ens vau lliurar el dia de cap d´any. Així doncs, hem decidit que us portin a casa vostra, aquelles coses que ens heu demanat. Jugueu i gaudir-les força, però també sapigueu-les compartir noblement amb els vostres germans i amics, i d´aquesta manera tan senzilla anireu fomentant l´amistat i el treball en equip, que serà profitós pel vostre futur.

 

No ens mou altra missió que el fer créixer en el fons del vostre cor, aquella llum necessària que faci reflectir en els vostres ulls, l´amor i l´esperança, penyora indiscutible de la vostra bondat.

 

També ens plau adreçar unes paraules pels que ja no sou infants. Heu de saber que ens complau i satisfà en gran manera, veure com us encoratgeu mútuament per tal que cada any sigui possible la nostra arribada a les vostres llars.

 

Gràcies a tots per ser avui aquí, des dels més petits als més grans. Una vegada més amb el vostre treball i esforç heu sabut transmetre aquest esperit i aquest treball altruista, fent que la il·lusió vagi omplint de germanor el cor de tots els homes i dones en aquesta bonica joia d´estimar. D´estimar la família, d´estimar el vostre treball, d´estimar la missió que cadascú desenvolupa en el seu dia a dia. És la veritable clau que permet assolir tots els objectius, per importants o senzills que siguin. El nostre, estem a punt de fer-lo realitat. I sobre tot penseu sempre amb nosaltres i seguiu l´estel que ens guia.

 

Recordeu que sempre esteu presents en la nostra ment i en els nostres cors. Una abraçada molt forta a tothom i fins sempre.

 

(Autor: Antoni Miranda i Pallarès)

 

Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada