Only they remain 43 days

Missatge any 2006

ESTIMATS NENS I NENES D´IGUALADA

Els Tres Reis d´Orient, com cada any, hem tornat a la vostra estimada ciutat. Venim acompanyats dels nostre patge, atents a la crida que ens féu arribar. Arribem seguint l´estrella carregats d´obsequis i joguines per a tots.

Hem observat en els vostres ulls la mirada d´il·lusió i el desig de ser millors cada dia. A través dels missatges de la ràdio, i del que ens ha comentat el nostre emissari, el Patge Faruk, sabem que heu millorat el comportament a casa: amb els germans, els pares i els avis, i també amb els amics,... i que us esforceu cada dia, per a ser millors a l´escola. Ens agrada especialment veure com aneu creixent en tots els aspectes i valorem molt l´esforç que féu per a ser persones responsables i solidàries. Us animem que continueu així.

Abans de començar la cavalcada pel Passeig, la soledat i les Rambles, hem visitat l´hospital, la clínica i les residències d´avis, ja que també per a ells i per a les persones que els atenen, aquesta nit és especial. Hem compartit una estona amb els nens i nenes malalts que, com vosaltres, també han tingut la companyia dels Tres Reis.

En el nostre pas pels carrers de la ciutat, hem observat els canvis que està fent Igualada: les noves avingudes, edificis, rotondes i altres elements urbanístics,... També hem vist l´esforç que demostreu per atendre com cal la gent de la tercera edat, els més necessitats, els discapacitats i els qui tenen dificultats per a viure dignament el dia a dia a casa vostra. Valorem molt les inquietuds que teniu per engrandir l´activitat cultural, esportiva i artística d´aquesta bonica ciutat. ... Però per damunt de tot, heu de saber que per a nosaltres, el que més compta és la riquesa interior de les persones.

I, ...encara més... Nosaltres, els Tres Reis que, com veiueu, som tan diversos, agraïm, sobretot, com esteu acollint les persones vingudes d´altres països i cultures i que, molts d´ells, avui, són ja els nous igualadins i igualadines.

Gràcies a tots, nois i noies d´Igualada, i als vostres familiars perquè ens obriu de bat a bat portes i balcons. Els camions que acompanyen la cavalcada, ja estan plens de les joguines i obsequis que heu demanat en les vostres cartes.

Ara seguirem el nostre camí. I l´any vinent, si Déu vol, tornarem. Amb la mateixa il·lusió de sempre. convençuts que aquesta festa igualadina ens agermana amb tots els pobles, viles i ciutats del món que viuen la màgia d´aquesta esperada nit.

En nom dels Tres Reis d´Orient i de tot el seu seguici, gràcies per la vostra acollida i perquè cada any ens obriu el vostre cor.

(Autor: Jordi Dalmau i Ribalta)

 

 

Registration to receive newsletter
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Legal disclamer  |  Credits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada