Només queden 74 dies

Missatge any 2010

Reis d'Igualada 2010

Il·lustríssim Sr. Alcalde, autoritats i servidors públics, nens i nenes, pares i mares, igualadins, anoiencs i visitants.

Bona i màgica nit, Igualada!

Nosaltres, els tres Reis d´Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar arribem, com cada any, seguint la llum de l´estel que un dia ens va guiar fins al Déu Infant.

Hem fet un llarg camí per arribar aquesta nit assenyalada a Igualada. Una nit i una ciutat on els somnis es fan realitat i la màgia i la il·lusió són presents als ulls i als cors de tots, petits i grans! És nit de festa gran!

El patge Faruk, el nostre emissor que ens ha precedit, ha apuntat al seu llibre colossal les coses bones i les coses mal fetes, us ha comunicat el nostre missatge, i us ha donat bons consells que sempre cal tenir presents.

Nosaltres volem insistir que tots, cada dia, us heu d´esforçar a ser bons minyons, a ser bones persones. Us heu de guiar, petits i grans, pels veritables valors, com són l´amor i l´amistat; l´esforç i el treball; el respecte i la tolerància; l´honestedat i la responsabilitat; perquè amb les vostres bones accions, per petites que siguin, podeu deixar el món una mica millor de com l´heu trobat.

Ens agrada molt rebre les vostres cartes, i les llegim totes amb atenció. Són cartes sinceres, plenes de poesia, de dibuixos, de compromisos, plenes de bones intencions i de somnis.

Després de llegir-les, nosaltres cada any transformem l´or, l´encens i la mirra originals i els donem una nova forma per respondre als vostres somnis i peticions.

Enguany també venim molt carregats. Portem a les nostres carrosses astrals i als camions del nostre llarg seguici tot, o gairebé tot, allò que ens heu demanat. Però, us hem de dir, que també portem una mica de carbó, poquet però en portem, per aquells que no han fet gaire bondat.

Ens acompanyen centenars de patges majestuosos que passaran ben aviat per les vostres cases, i repartiran els obsequis tan esperats. Podeu estar tranquils, cap infant es quedarà sense regal!

Estem contents perquè sabem que tot és a punt per celebrar la nostra gran festa.

Desitgem de tot cor que l´estel que ens ha guiat ompli els vostres cors, les vostres llars, Igualada i el món sencer, d´espurnes d´il·lusió i sorpresa, d´espurnes de gratitud i generositat, i d´espurnes d´alegria i felicitat. I desitgem també, que aquesta llum us acompanyi i embolcalli tot l´any.

Moltes gràcies per la vostra rebuda tan càlida, per ajudar-nos a preparar la festa, per omplir els carrers de joia, i per obrir-nos les portes de les vostres llars i dels vostres cors.

Moltes gràcies! I que comenci la Cavalcada!

(Autor: Antònia Pintó i Colom )

 

Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada