Només queden 74 dies

Els Reis d´Igualada en cinc milions de cupons de l´ONCE

Cinc milions de cupons portaran la localitat d'Igualada a tot l'Estat. Aquest cupó està il·lustrat amb una imatge dels reis d'Igualada, centenària il•lusió  

Cupó del sorteig del 5/1/2012 de l'ONCE dedicat als Reis d'Igualada
Cupó del sorteig del 5/1/2012 de l'ONCE dedicat als Reis d'Igualada
Igualada, 23 de desembre de 2011 (ONCE).

L'ONCE dedica el cupó del dijous 5 de gener de 2012 a Igualada.

L'any 1999 la Comissió de la Cavalcada dels Reis d'Igualada va reforzar la seva estructura interna i la seva organització, i va crear la Fundació Privada Reis d'Igualada (Fundación Privada Reyes de Igualada) adaptant la festa als temps actuals però mantenint sempre el seu tradicional sentit.

Al 2010 la Generalitat de Catalunya va declarar la Festa dels Reis d'Igualada com a Festa Popular d'Interès Cultural considerant que la celebració igualadina és una festa oberta a tothom, amb elements d'interès cultural, caire festiu i que gaudeix d'una àmplia acceptació popular.

La presentació d'aquest cupó es farà a l'Ajuntament d'Igualada el dimecres 28 de desembre a les 12.00 h. L'acte serà presidit per l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, el president de la Fundació dels Reis d'Igualada, Juan Prats i el delegat territorial de l'ONCE a Catalunya, Xavier Grau.

Us hi esperem!

 

Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada