Només queden 74 dies

Missatge any 2012

Reis d'Igualada 2012

Molt bona nit, Il•lustríssim senyor alcalde, autoritats, ciutadans i ciutadanes, nens i nenes de la vila d´Igualada, de la comarca i d´arreu.

Un any més i complint amb els designis de la mil•lenària tradició, la llum de l´estel de Betlem ens ha senyalat el camí per arribar a l´acollidora i magnífica ciutat d´Igualada. Estem immensament joiosos de ser aquí, i ens sentim confortats per l´afectuosa, i entusiasta benvinguda que ens oferiu. Poder veure la Il•lusió brollant dels vostres ulls i les pinzellades d´emoció que es dibuixen en els vostres rostres, representa per nosaltres la més gran de les satisfaccions.

Durant el temps que ha transcorregut des que vàrem iniciar el nostre viatge fins a la nostra vinguda, hem pogut comprovar que l´any 2011 ha sigut un període difícil per a moltes famílies. Des d´aquí volem fer palesa dels nostres bons desitjos perquè el 2012 sigui molt millor, i que tothom qui ho necessiti pugui veure alleugerida la seva situació. Us convidem a tots els aquí presents a què us afegiu als nostres anhels.

Estimats nens i nenes, des que el nostre emissari, el Patge Faruk és present a la vostra ciutat, ens ha mantingut puntualment informats de l´evolució i del comportament que heu tingut dia a dia. Hem llegit amb cura i fruïció totes i cadascuna de les cartes que ens heu escrit, i que acompanyats dels vostres pares vau lliurar al nostre ambaixador el dia 1 de gener. Fins fa només una estona hem estat fent la darrera ullada al llibre blanc i al llibre negre. És per nosaltres un gran plaer, comprovar que mentre que el blanc està farcit de noms, el negre és gairebé buit. No obstant això, volem aprofitar aquesta oportunitat per fer-vos memòria d´aquells consells que us seran de gran ajut en la vostra vida quotidiana, i en el vostre empeny per ser cada dia més bons minyons. Feu cas de tot el que us diguin els vostres pares; estimeu als germans, als avis i a la resta de la família ; a l´escola sigueu responsables i feu els deures que us manin els vostres docents. Mostreu-vos generosos amb els vostres amics, l´amistat és un dels tresors més preuats. Cultiveu la constància; endreceu les joguines; sigueu benvolents.

Com cada any ens acompanyen centenars de patges que d´aquí a poques hores entraran a les vostres llars, per entregar-vos les joguines que ens heu demanat. Aquests regals que espereu amb tant de delit són ara mateix dins dels camions carregats fins a vessar, que formen part de la nostra comitiva.

Tal dia com avui de fa tot just un any vàrem felicitar la vostra ciutat i a la Comissió Organitzadora de la Cavalcada, per la concessió rebuda del Departament de Cultura de la Generalitat, en què va declarar la Festa de Reis d´Igualada Festa Popular d´Interès Cultural. Enguany hem de tornar-vos a congratular perquè el número de l´ONCE del sorteig corresponent a la diada d´avui, està il•lustrat amb la imatge dels “Reis d´Igualada. A partir d´ara, doncs, la coneixença d´aquesta extraordinària festa no serà només dins de Catalunya, si no que s´expandirà a tots els pobles i ciutats de l´Estat Espanyol.

I ja no m´allargo més. Les vostres cares deixen traspuntar la impaciència per començar a gaudir de la Cavalcada. Us agraïm novament l´acollida que ens heu fet les autoritats i tols els aquí presents, i desitgem que l´alegria i la il•lusió que sentiu avui continuï dins vostre durant la resta de l´any.

Endavant amb la Festa! Que comenci la Nit Màgica!

(Autor: Eduard Creus i Vilarrubias)

 

 

Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada