Només queden 74 dies

Les escales

Una de les icones que caracteritzen la Cavalcada de Reis d'Igualada són Les escales.

Aquests estris acompanyen a la Reial Comitiva al llarg de tot el seu recorregut pel centre de la ciutat, alhora que esdevenen un símbol de diferenciació i de reconeixement. Aquest atribut no té només un caire ornamental. La seva principal funció es revestir de màgia un moment tan excitant i emotiu com és el lliurament dels regals a la quitxalla. Si el fet de sentir el timbre ja fa que els cors dels infants comencin a bategar més fort, veure recolzar l'escala a la façana de casa, un patge enfilant-se cap amunt, i que aquest entri pel balcó des d'on ells contemplen el pas de Ses Majestats, és sens dubte una escena màgica que els deixa bocabadats.

El lliurament de regals utilitzant les escales, és un servei que està disponible per a totes les llars ubicades als carrers pels quals transcorre la Cavalcada. Els únics requisits són que la finestra o balcó per on ha d'entrar el patge comptin amb l'amplada necessària per garantir l'accés a l'interior i, que l'alçada estigui a l'abast de l'escala.

Les famílies que desitgin fer us d'aquesta modalitat només cal que ho indiquin als membres de la Comissió, durant els dies en què té lloc la recepció de paquets.

Les escales

 

Apunteu-vos per rebre missatges
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Avís legal  |  Crèdits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada