Only they remain 201 days

Lliurament de la Creu de Sant Jordi 2013

LLIURAMENT DE LA CREU DE SANT JORDI A LA COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA CAVALCADA DE REIS DŽIGUALADA

Lliurament Creu de Sant Jordi 2013
El dimecres dia 15 de maig de 2013, a les 19.30 h. tingué lloc al Saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat el lliurament de les Creus de Sant Jordi 2013, on la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis dŽIgualada, Fundació Privada, fou distingida amb tan preuat guardó.

 

L'Entitat ha estat mereixedora del reconeixement per ser la impulsora de la Festa dels Reis considerada més antiga de Catalunya, amb origen documentat a finals del segle XIX; per la implicació de la societat civil en lŽorganització dŽun esdeveniment que ha sabut evolucionar amb els anys i per lŽàmplia participació ciutadana en una de les manifestacions més arrelades del calendari festiu. LŽencarregat de recollir el premi va ser el seu president, el Sr. Joan Prats que estigué acompanyat per una representació dels membres de lŽesmentada entitat.

 

A lŽacte hi assistiren també lŽalcalde dŽIgualada Sr. Marc Castells i els diputats del Congrés de Catalunya, la Sra. Maria Senserrich, i el Sr. Pere Calbó.

 

Un cop més, la Comissió Organitzadora de la Cavalcada del Reis dŽIgualada vol fer extensiu aquest reconeixement a tota la ciutadania, alhora que els agraeix la seva implicació i participació en aquesta tan nostra.

 

Enhorabona i gràcies a tots!

 

Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis dŽIgualada

Acte de lliurament simbòlic a la Ciutat de la CREU DE SANT JORDI
La comissió Cavalcada dels Reis d'Igualada, oferira a la ciutat, la Creu de Sant Jordi, que li ha esta atorgada.
Registration to receive newsletter
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P
Legal disclamer  |  Credits  |  Contactar  |  Mapa Web
Comissió cavalcada dels Reis d’Igualada