Arribada del Patge Faruk

28. 12. 21

Arribada

Patge Faruk

Després d’haver mantingut diverses reunions amb l’Ajuntament, aquest serà el format en què es desenvoluparà aquest any l’arribada del Patge Faruk.

A les 19.00h el Patge Faruk i el seu seguici realitzaran un recorregut pels carrers d'Igualada: C/ de Gran Bretanya, Av. dels Països Catalans, Av. de Balmes, Av. de Barcelona, C/ de Lleida, Passeig Verdaguer nord i sud, Av. Montserrat, Av. Caresmar, C/ de la Soledat, C/ Sant Jordi, Rambla General Vives, Rambla Sant Isidre, Rambla Nova, C/ Sant Ferran, Plaça Castells, C/ Sant Agustí, Plaça de Sant Joan, C/ Sant Simplici, Plaça de la Creu, Passeig de les Cabres, C/ Concepció, Plaça del Rei, C/ del Roser, C/ Santa Maria i Plaça de l’Ajuntament.

A les 20.00h el Patge Faruk arribarà a la Plaça de l'ajuntament, on pujarà al balcó i dedicarà unes paraules als nens i nenes d'Igualada.

Recomanem:
  • Porteu la mascareta posada en tot moment
  • Eviteu aglomeracions
  • Mantingueu la distància de seguretat amb el Patge Faruk i els Patges del seu seguici

Com que el Patge Faruk vol adreçar-se a tots els infants d'Igualada, confinats i no confinats, podreu seguir la seva arribada a la Plaça de l'Ajuntament en directe per Youtube.

Missatges reials

Si vols estar al cas i rebre tota la informació sobre els diferents actes de la gran festa que s’organitza a la ciutat d’Igualada, amb motiu de l’arribada de Ses Majestats, apunta’t a Missatges Reials.