Arribada del Patge Faruk 2021

28/12/2021

Arribada

Patge Faruk

Després d’haver mantingut diverses reunions amb l’Ajuntament, aquest serà el format en què es desenvoluparà aquest any l’arribada del Patge Faruk.

A les 19.00h el Patge Faruk i el seu seguici realitzaran un recorregut pels carrers d'Igualada: C/ de Gran Bretanya, Av. dels Països Catalans, Av. de Balmes, Av. de Barcelona, C/ de Lleida, Passeig Verdaguer nord i sud, Av. Montserrat, Av. Caresmar, C/ de la Soledat, C/ Sant Jordi, Rambla General Vives, Rambla Sant Isidre, Rambla Nova, C/ Sant Ferran, Plaça Castells, C/ Sant Agustí, Plaça de Sant Joan, C/ Sant Simplici, Plaça de la Creu, Passeig de les Cabres, C/ Concepció, Plaça del Rei, C/ del Roser, C/ Santa Maria i Plaça de l’Ajuntament.

A les 20.00h el Patge Faruk arribarà a la Plaça de l'ajuntament, on pujarà al balcó i dedicarà unes paraules als nens i nenes d'Igualada.

Recomanem:
  • Porteu la mascareta posada en tot moment
  • Eviteu aglomeracions
  • Mantingueu la distància de seguretat amb el Patge Faruk i els Patges del seu seguici

Com que el Patge Faruk vol adreçar-se a tots els infants d'Igualada, confinats i no confinats, podreu seguir la seva arribada a la Plaça de l'Ajuntament en directe per Youtube.

Missatges reials

Si vols estar al cas i rebre tota la informació sobre els diferents actes de la gran festa que s’organitza a la ciutat d’Igualada, amb motiu de l’arribada de Ses Majestats, apunta’t a Missatges Reials.