75è aniversari del Patge Faruk

18/10/2018

75 Years

Patge Faruk

Ja no falta gaire perquè Igualada doni novament la benvinguda a l´emissari de Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient, el Patge Faruk. Aquest any, però, la seva visita tindrà un caire especialment emotiu, car es commemoraran els 75 anys de la seva primera arribada, que tingué lloc l'any 1943. Al llarg de tots aquest anys el Patge Faruk ha esdevingut un entranyable i molt estimat personatge, no només per la mainada sinó també per a tots els igualadins.
Per celebrar aquests 15 lustres de l'arribada del Patge Faruk, la Comissió Organitzadora de la Cavalcada de Reis d'Igualada ha engegat diverses iniciatives i actes, que han començat aquest mes de novembre, i es prolongaran durant tot el període que comprèn la Festa de Reis d'Igualada.
Convidem, doncs, a tota la ciutat, a afegir-se i a gaudir d'aquestes celebracions que sens dubte faran palès el reconeixement igualadí envers la figura del Patge Faruk.

Royal messages

If you want to be on the case and receive all the information about the different events of the big party that is organized in the city of Igualada, on the occasion of the arrival of Their Majesties, sign up for Royal Messages.