Privacitat

Política de privadesa

Política de privadesa

1.- Política de privadesa o protecció de dades

A. Dret d’informació

Aquesta política de protecció de dades regula l’accés i l’ús del servei del lloc web www.reisdigualada.cat i la resta de llocs web que Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, posa a disposició dels usuaris d’internet interessats en els seus serveis i continguts.
De conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades. Desplegat en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, titular del lloc web, informa l’usuari d’aquest lloc de l’existència d’un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal creat per Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P i sota la seva responsabilitat.

B. Finalitat

Les dades dels usuaris registrats a través dels formularis habilitats a aquest efecte en el lloc web són recaptades per Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, amb la finalitat de facilitar la prestació dels serveis que Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, proporciona a través d’aquest lloc web.

C. Caràcter obligatori o facultatiu de la informació facilitada per l’usuari i veracitat de les dades

Els camps obligatoris, normalment marcats amb un asterisc (*) en els formularis que ha d’emplenar l’usuari són estrictament necessaris per atendre la vostra petició; la inclusió de dades en els camps restants és voluntària.
L’usuari garanteix que les dades personals facilitades a Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, són veraces i es fa responsable de comunicar-li qualsevol modificació.

D. Consentiment de l’usuari

L’enviament de dades personals amb l’ús dels formularis electrònics d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, o, si escau, missatges de correu electrònic, suposa el consentiment exprés del remitent al tractament automatitzat de les dades incloses en els serveis i productes relacionats amb les finalitats dels llocs web d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, i l’enviament de comunicacions via electrònica amb informació relacionada amb Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, i les seves iniciatives.

E. Butlletins i comunicacions electròniques

Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, podrà posar a la disposició dels usuaris que prèviament ho hagin autoritzat a través del formulari de subscripció habilitat a aquest efecte el servei d’enviament d’un butlletí, en el qual s’inclouen les notícies, novetats i informació més rellevants del lloc web. A més, l’usuari podrà donar-se de baixa o modificar les dades de subscripció a l’esmentat butlletí a través del formulari interactiu inclòs en el lloc web.
D’altra banda, Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, informa que remetrà comunicacions comercials per mitjans electrònics amb informació sobre altres productes, serveis i esdeveniments que puguin ser d’interès per als usuaris del lloc web quan així ho sol·licitin expressament. L’usuari podrà revocar aquest consentiment en qualsevol moment.

F. Seguretat

Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, manté els nivells de seguretat de protecció de dades personals, relatiu a les mesures de seguretat dels fitxers automatitzats que incloguin dades de caràcter personal, i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d’informar-lo que les mesures de seguretat a internet no són inexpugnables.
Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, es compromet a complir amb el deure secret i la confidencialitat respecte de les dades personals incloses en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable i a conferir-los un tractament segur en les cessions i transferències internacionals de dades que, si escau, es puguin produir.

G. Spamming

Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, no utilitza tècniques de “spamming” i únicament tractarà les dades que l’usuari transmeti a través dels formularis electrònics habilitats en aquest lloc web o missatges de correu electrònic.
El tractament de les dades de caràcter personal i l’enviament de comunicacions comercials fetes per mitjans electrònics són conformes al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades. Desplegat en la Llei orgànica 3/2018, de 5 de de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals
H. Dret d’oposició, correcció i actualització de dades
L’usuari té dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, si les dades són errònies, i donar-se de baixa dels serveis d’Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P.
Aquests drets es poden fer efectius amb la mateixa configuració de la pàgina web. En cas de problemes per a l’execució efectiva en línia i per a qualsevol tipus de dubte o controvèrsia respecte a la nostra política de privadesa de dades us podreu adreçar directament a: info@reisdigualada.cat o be a l’adreça postal:Carrer Aurora, 23, 08700-Igualada (Barcelona).

2.- Les condicions d’ús d’aquest lloc web tenen caràcter indefinit. Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P, en tot cas, es reserva el dret unilateral de modificar les condicions d’accés, i els continguts que s’hi inclouen, o les condicions d’ús del seu servei d’allotjament gratuït d’articles, incloses en aquest document.

3.- La prestació del servei d’aquest lloc web i aquestes condicions d’ús es regeixen per la llei espanyola. Les parts, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre, acorden sotmetre’s a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.

Copyright

Copyright

Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P és titular de tots els drets de propietat intel·lectual sobre el disseny i continguts de la pàgina web www.reisdigualada.cat.
L’entitat Comissió Cavalcada dels Reis d’Igualada, F.P és titular dels drets de propietat industrial referits als seus productes i serveis i específicament els relatius a les marques registrades.

Cookies

Cookies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas varius tortor nibh, sit amet tempor nibh finibus et. Aenean eu enim justo. Vestibulum aliquam hendrerit molestie. Mauris malesuada nisi sit amet augue accumsan tincidunt. Maecenas tincidunt, velit ac porttitor pulvinar, tortor eros facilisis libero, vitae commodo nunc quam et ligula. Ut nec ipsum sapien. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Integer id nisi nec nulla luctus lacinia non eu turpis. Etiam in ex imperdiet justo tincidunt egestas. Ut porttitor urna ac augue cursus tincidunt sit amet sed orci.